Rólunk


Cégadatok:

Cégnév: Rekmi Team Kft.
Székhely : 1165 Budapest, Gyűszűvirág utca 26.
Telephely: 2100 Gödöllő, Kühne Ede u. 14. (Gödöllői Üzleti Park)
Cégjegyzékszám: 01-09-563443
12190768-2-42
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Cégbíróság

Elérhetőség:

Szőnyi Judit ügyvezető igazgató:   06-70/454-7681

Murvai Gyula kereskedelmi vezető: 06-70/454-7682

E-mail: rekmi11@gmail.com

 

Garázsipari berendezések , karosszériajavításhoz szükséges célszerszámok, hegesztőgépek  értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk 1996 óta.

Referenciáink

Márkakereskedések:

 • OPEL Schiller
 • SEAT Szabó
 • CITROEN OMP Autóház
 • JAGUÁR AutoPalace
 • TOYOTA Reálszisztéma
 • FORD Petrányi
 • RENAULT Debrecen
 • VOLVO/FORD Ivanics Kft
 • PORSCHE Hungária Fáy u.
 • NISSAN Iniciál Győr
 • TOYOTA Kaposvár
 • SEAT Zsille Kaposvár

 

Oktatási intézmények

 • Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola Budapest
 • ÉSZC Csonka János Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Szigetszentmiklós
 • BGSZC Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Budapest
 • Debreceni SzC Baross Gábor Középiskolája és Kollégiuma

Filozófiánk

Ugyanolyan érdeklődéssel és lelkesedéssel szolgáljuk ki ügyfeleinket akkor is ha csak egy kisebb értékű eszközt vásárolnak, mint amikor nagy értékű berendezést választanak.

Mindig az ügyfél által elmondott feladat elvégzésére legalkalmasabb és ár/érték arányban legjobb eszközt ajánljuk és nem próbáljuk meg rábeszélni az anyagi forrásait jobban megterhelő berendezésre, még akkor sem ha az nekünk mint kereskedőnek nagyobb előnnyel járna.

Az általunk értékesített gépek üzembe helyezését és a kezelő személyzet betanítását ingyen biztosítjuk.

Az elenyésző számban előforduló meghibásodás esetén biztosítjuk a garancia időn belüli illetve garancia időn túli szerviz szolgáltatást, bizonyos esetekben csere készüléket adunk a javítás idejére.

Termékeink

Karosszéria

Karosszéria alakító szerszámok közül kezdettől fogva BLACKHAWK termékeket forgalmazunk a legkisebb húzócsipesztől a legnagyobb huzatópadig minden megtalálható nálunk úgy a személy gépjármű javításhoz, mint a teherjárművek javításához alkalmazható Blackhawk KOREK telepített húzórendszerek és húzótornyok különböző teljesítménnyel.

A teljesség igénye nélkül elmondhatjuk, hogy több száz Blackhawk karosszéria nyomató készletet , huzatópadot, húzóláncot, húzócsipeszt és egyéb karosszéria alakító szerszámot értékesítettünk.

Jelenleg olasz gyártású karosszéria csipeszek, húzóláncok és kiegészítő szerszámok is találhatóak webshopunkban. Az évek folyamán felvettünk termékpalettánkra spanyol, német és ázsiai gyártású huzatópadokat is, hogy még szélesebb körben tudjuk partnereink igényeit kiszolgálni.

Karosszéria mérőrendszerek tekintetében kezdetben a Blackhawk elektronikus ultrahangos mérőrendszerét forgalmaztuk, melyet jelentősen magas ára ellenére számos karosszéria műhelybe sikerült értékesítenünk, úgy márka szervizekbe, mint oktatási intézményekbe, valamint független javító műhelyekbe . Csak egy-egy példát említve pl. Ivanics Kft VOLVO/FORD, Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola Budapest és Szigetszentmiklós és nem utolsósorban a Porsche Hungária Fáy u-i oktatási központja.

A Blackhawk elektronikus mérőrendszere mellé felvettünk egy svéd gyártású egyszerűbb és árban kedvezőbb elektronikus mérőrendszert amiből szintén szép számmal értékesítettünk.

 

Hegesztőgépek

Hegesztőgépekből több mint 13 éve a francia GYS cég által gyártott készülékeket forgalmazzuk, melyek megbízható, kimagasló ár/érték arányú, a kor és az autógyártók által támasztott követelményeket folyamatosan követő, alacsony szervizigényű gépek, a gyártó cég folyamatos fejlesztésének, modernizálásának köszönhetően.

A sláger termék a GYSPOT 3902 és GYSPOT 3904 karosszériás spotter készülék karosszéria egyengetési feladatok elvégzésére. A teljes értékű ponthegesztéshez szükségesek a 7500 A- t meghaladó hegesztő árammal rendelkező ponthegesztő gépek, ezek közül is – az autógyártók által beépített, napjainkban egyre inkább elterjedt magas olvadáspontú, ötvözött lemezek miatti javítási követelmények előírják – az inverteres ponthegesztő gépek , úgy mint a vízhűtéses GYSPOT BP.LCX, GYSPOT BP.LX, GYSPOT BP.LC, GYSPOT Evolution PTI-s7 vagy a léghűtéses GYSPOT 100 RCX, GYSPOT 100 RC, GYSPOT 100 RX használatát. Ezek a készülékek rendelkeznek a GYS gyártó cég által megszerzett autógyártói jóváhagyásokkal / Car manufacturer approvals

A hagyományos „CO” hegesztő gépeket kiváltó modern inverteres MÍG-MAG, TIG/AWI készülékek alkalmasak az AlMg, AlSi, CuAl, CuSi (brazing), valamint a speciális, bevonatos anyagok hegesztésére.

MÍG-MAG gépek közül legelterjedtebb a MULTIPEARL 200- 4.XL, NEOPULSE 270, NEOPULSE 270- T2, T1 GYS, T3 GYS készülék.

Napjainkban egyre több olyan speciális hegesztési feladat van aminek az elvégzésére csak a wolfram elektródás TIG/AWI technológia alkalmas.

TIG készülékek közül a legtöbbet eladott készülék a TIG 200 DC HF FV, TIG 200 AC/DC, TIG 220 AC/DC, TIG 250 AC/DC.

Ezeknek a komoly hegesztő gépeknek a használatához elengedhetetlenül szükséges a hegesztési feladatot végző szakember testi épségének ezen belül is szemének védelme, amihez a mai kor követelményeinek megfelelő automata hegesztőpajzsokat kínálunk.

A korszerű járműjavításhoz ajánlott a GYSDUCTION AUTO indukciós hevítő készülékek használata, amivel

 • Gyorsan és könnyen eltávolíthatók a ragasztók, matricák, díszlécek pár perc alatt sérülés nélkül
 • Hegesztett fém lemezek szétválasztása, védőbevonatok leégetése, üvegek eltávolítása (hátsószélvédő, oldalablakok, üvegtető)
 • Rozsdás, beragadt csavarok, anyák, lengéscsillapító, kipufogó csövek stb. kimelegítése, kilazítása pár másodperc alatt
 • Kisebb horpadások (pl. jég okozta sérülések) fényezés nélküli javítására
 • Mechanikus részek, csavarok, anyák lengéscsillapító, kományösszekötő rúd, gömbcsukló kimelegítése bontás

 

Plazmavágók

Nemcsak a karosszériajavítás, hanem az ipar más területein is széleskörűen használható plazmavágók különféle változata, úgymint a hordozható beépített kompresszoros Cutter 25 K, Cutter 35 KF vagy sűrített levegő hálózatról működtethető Cutter 31 FV, Cutter 40 FV, Cutter 85 A TRI készülékek is megtalálhatók termékeink között.

Az alumínium karosszériák elterjedésével fontos eszközzé vált a GYSPRESS 8T hidropneumatikus kézi szegecselő gép.

A nagy értékű járművek horpadásainak fényezés nélküli javításához teljes technológiát tudunk biztosítani az acélpálcás, ragasztós, vákuumos és indukciós eszközök kombinálásával.

Általános műhely felszerelések között,termékpalettánkon megtalálhatóak a 2 oszlopos csápos emelők, mobil emelők, gumis emelők, krokodil emelők, rampás ollós emelők, valamint a gumiszereléshez és a futómű vizsgálatra alkalmas berendezések, úgymint gumiszerelő gépek, centírozó gépek, futóműállítók.

Kiterjedt viszonteladói kapcsolatainknak köszönhetően a garázsipar/szerviz technika területén bármilyen eszköz beszerzését, telepítését tudjuk vállalni.

Megtiszteltetés lenne számunkra, ha ügyfeleink között üdvözölhetnénk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot .

 Telephelyünk

Helyszín: 2100 Gödöllői Üzleti Park (GIP), Kühne Ede u. 14.