Multipearl 200-4XL

MULTIPEARL 200-4XL inverteres MIG-MAG hegesztőgép

395 000 Ft

Bruttó: 501 650 Ft

Készleten

Termékleírás

MULTIPEARL 200-4XL egyfázisú többfunkciós hegesztőgép. Alkalmas MIG/MAG hegesztésre gáz és gáz nélküli üzemmódban, illetve MMA és TIG hegesztésre.Fejlett felhasználói felület szinergikus vagy manuális mód használatának lehetőségével.

Alkalmas professzionális használatra és MÍG „Brazingelésre

Hálózati feszültség: 230V
Hegesztőáram tartomány: MMA 10 – 200A  TIG:10-200 A   MIG: 20-200 A
Huzaldob átmérő: 200/300mm
Hegeszthető huzal átmérő: 0,6>1,0mm
0,9mm (NO GAS)
Huzalelőtoló görgő méret: 0,6-0,8 mm
Huzalvezető spirál méret: 0,8 mm
Bekapcsolási idő: 40C  20 % 200A
Huzal előtolási sebesség: 1>12m/min
Üresjárati feszültség: 83,4 V
Védelmi osztály: IP23
Szükséges biztosíték: 13 A
Szükséges áramfejlesztő: 7,5 kVA
Méretek: 25x 55x 44 cm
Súly: 20 kg

GYORS PARAMÉTEREZÉS:

1. Huzal típus

2. Huzal átmérő

3. Anyag vastagság

Hegesztés után a PEARL tárolja a legutóbbi hegesztési paramétereket. A PEARL automatikusan beállítja az ideális feszültséget és az optimális huzaltolást.

SZINERGIKUS MÓD:

Acél (Argon + CO2 vagy CO2), Saválló (Argon + CO2) , Alumínium (tiszta Argon)

INTELLIGENS HUZALTOLÁS:

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a huzaltolás a hegesztőáram arányában mindig egyenletes.

HIGH-TECH ÁRAM ÉS FESZÜLTSÉG TŰRÉS:

Nagyteljesítményű PFC (teljesítmény tényező korrekció) és FV (rugalmas feszültség tűrés) funkció. A fenti technológiáknak köszönhetően működtethető 230V – 16A  vagy 110V – 32A-es hálózatról intenzív használata esetén is.
Használhatóak áramfejlesztőről is, mert a készülékek rendelkeznek túláram védelemmel. GYS: 400V-on tesztelve.

SZINERGIKUS VEZÉRLÉSHEZ VÁLASZTHATÓ PARAMÉTEREK:
• Huzal típus • Huzal átmérő • Anyag vastagság

Automatikus feszültség és intelligens huzal előtolás állítás.
HIGH-TECH ÁRAM ÉS FESZÜLTSÉG TŰRÉS: PFC (teljesítmény tényező korrekció) és FV (rugalmas feszültség tűrés) funkció. A PFC technológiának köszönhetően működtethető 230V – 16A-os hálózatról intenzív használat esetén is. Hatásfokának köszönhetően áramfelvétele akár 30%-kal alacsonyabb. Az FV funkció miatt használható hosszú, akár 100m-es megfelelő keresztmetszetű hosszabbítóról is. Használhatók áramfejlesztőről is, mert a készülékek rendelkeznek túláram védelemmel. GYS által 400V-on tesztelt.

TELJESÍTMÉNYTÉNYEZŐ KORREKCIÓ: A technológiának köszönhetően a berendezések hatásfoka jelentősen javul, áramfelvétele csökken (30%), ezáltal lehetőséget nyújt kisebb értékű biztosítékról történő muködtetésre. A PFC által a készülék képes működni 16A-ról intenzív használat mellett is, szemben egy PFC nélküli készülékkel, amely 25A-t igényelne ugyanahhoz a munkához.

A kisebb feszültség miatt alkalmas hosszabbítóról történő üzemeltetéshez is a kisebb feszültség esés miatt. Működési bemenő feszültség tartomány: 180V – 250V.

FLEXIBILIS FESZÜLTSÉG: Ez a funkció kiemelkedően hasznos hosszú hosszabbító használata esetén, mert ilyenkor a hosszabbítón nagy a feszültség esés így a hosszabbítón a feszültség lényegesen kevesebb, mint a bemenő feszültség. Evvel a funkcióval tízszer olyan hosszabb hosszabbítót használhat. Ezért hosszú hosszabbító használata esetén csak olyan hegesztőgép tud ívet gyújtani, amely alacsony, akár 110V-os bemenő feszültség mellett is képes hegeszteni.

Természetesen alacsonyabb bemenő feszültség esetén a berendezés teljesítménye csökken, tehát előfordulhat, hogy egy 200A-es hegesztőgép csak 120 A csúcsáramot tud szolgáltatni, azonban ez már elegendő lehet a munka elvégzéséhez.

HEGESZTŐÁRAM SZABÁLYOZÁS: A hegesztőáram precízen szabályozott, így a hegesztő ív nagyon stabil, tehát a felhasználó könnyebben tud a készülékkel hegeszteni.

További információk

Tömeg 20.00 kg