Fogyóelektródás hegesztőgép, Co hegesztő, MIG hegesztő


A MIG-MAG hegesztőgépek/CO/ a jármű javítók és ipari felhasználók munkájához feltétlenül szükséges berendezések. A modern karosszéria gyártásakor 5-8 különféle minőségű fémlemezt alkalmaznak egy-egy  jármű elkészítéséhez. Ezért a hegesztőgép gyártók, így a Francia GYS cég is ehhez igazodnak a különféle ötvözetű, eltérő olvadáspontú valamint hőkezelt elemek hegesztéséhez és keményforrasztásához szükséges fogyóelektródás berendezések fejlesztésekor.

Ma már természetes az alumínium vagy réz illetve rozsdamentes, saválló és borron ötvözetek egyszerű hegesztése.

Gépeink maximálisan segítik a gyors beállítást a szinergikus vezérlésnek és a felhasználóbarát easy szabályzási lehetőségnek köszönhetően. Elegendő az anyag minőség és az anyag vastagság megadása vagy manuálisan vagy digitálisan és a készülék beállítja az optimális huzal sebességet.

A megfelelő gép vagy gépek kiválasztásánál mérlegelni kell  a használat gyakoriságát,a használat mértékét hetente/ naponta / 24órás műszakban és nem utolsó szempontként a munkadarabok anyagminőségét. Fejlettebb műszaki paraméterekkel rendelkező gépeknél a hegesztési pozíciók is megadhatók ( pl. sarok varrat, függőleges varrat, fej feletti hegesztési mód). A varratok utómunkálatait minimálisra csökkenti a pulzus technológia.

A teljesítmény növelését és a gépek méretének ill. súlyának csökkenését eredményezi a gépekbe beépített inverter.

A fent említett műszaki tartalom segítségével egyre nagyobb teret hódítanak a CuSi, CuAl valamint az Alu ötvözetű hegesztési, pontosabban keményforrasztási eljárások ahol hagyományos módon egy MIG-MAG hegesztőgéppel és Argon védőgáz mellett végezzük a műveleteket.

Több gépünk is rendelkezik USB csatlakozási lehetőséggel, ami lehetővé teszi az adatfrissítést és a hegesztési paraméterek mentését.

Megjelenítve 1–10-ig, az összesen 14 találatból